Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de peste 27.000 de lei, 26 de certificate de înmatriculare și 6 permise reținute de polițiștii din Alba

Publicat

Amenzi în valoare de peste 27.000 de lei, 26 de certificate de înmatriculare și 6 permise reținute de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în perioada 10-20 ianuarie, pe raza municipiilor Alba Iulia, Sebeș și Aiud și pe tronsoane de pe DN 1, DN 7 și DN 74. La acţiune au participat poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu reprezentanţii ai Registrului Auto Român – Agenția Alba şi a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecțiuni tehnice ale autovehiculelor.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 208 autovehicule, iar pentru defecţiuni tehnice constatate au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, din care una pentru lipsa cauciucurilor de iarnă.

Pentru alte nereguli constatate cu ocazia acestei acţiuni, au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, din care 18 unor conducători auto care conduceau autovehicule înmatriculate în alte state.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 27.560 lei.

Totodată au fost reţinute 26 de certificate de înmatriculare, din care 19 pentru defecţiuni tehnice constatate şi 7 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi au fost reţinute, în vederea suspendării 6 permise de conducere.

În cadrul acestei acţiuni au fost constatate şi două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax