Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de peste 40.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor

Publicat

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, luni, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor provocate din cauza depășirii neregulamentare. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 40.000 de lei, iar un bărbat din Cluj-Napoca a fost prins în timp ce transporta materiale textile fără a avea documente de proveniență și transport. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

Cei 66 de poliţişti angrenaţi în acţiune au constatat 279 de abateri contravenţionale, din care 20 pentru depăşire nelegală și au aplicat amenzi în valoare de 41.850 lei.

Au fost reţinute 22 de permise de conducere, din care 20 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

La ora 12.30, pe DN 1, în afara localităţii Lancrăm, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de T. C., un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca, care transporta produse textile pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de T.C. a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr.12/1990, cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar produsele textile, în valoare 2.300 de lei, au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax