Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi în valoare de peste 89.500 de lei pentru şoferii vitezomani din Alba

Publicat

În perioada 18-24.04.2011, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor ce au drept cauză nerespectarea prevederilor legale privind viteza, denumită generic „SPEED” .

În acest interval, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 563 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea limitei legale de viteză. Dintre acestea, 496 au fost date conducătorilor de autoturisme, 52 conducătorilor de vehicule destinate transportului de mărfuri, 10 conducătorilor de vehicule destinate transportului de călători şi 7 conducătorilor de taxi. Valoarea amenzilor aplicate este de 89.582 lei. Totodată, a fost reţinut un permis de conducere în vederea suspendării, pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Acţiunea a fost organizată sub coordonarea Organizaţiei Europene a Poliţiei Rutiere – Tispol, la nivelul întregii ţări şi concomitent cu desfăşurarea evenimentelor similare, în mai multe ţări din Uniunea Europeană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax