Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi înainte de Paşte: PFA din Sebeş sancţionată pentru comerţ fără acte şi bărbat din Aiud, pentru schimb valutar neautorizat

Publicat

O persoană fizică autorizată din Sebeş a fost sancţionată de poliţişti şi inspectorii DSVSA, după ce au găsit la vânzare produse de patiserie şi 540 de ouă fără acte de provenienţă. De asemenea, nu se eliberau bonuri fiscale şi unitatea nu avea aviz sanitar-veterinar. La Aiud, poliţiştii l-au surprins pe un bărbat de 41 ani, din municipiu, în timp ce efectua operaţiuni de schimb valutar, fără a fi autorizat în acest sens.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, cu sprijinul inspectorilor din cadrul DSVSA Alba au identificat, în incinta punctului de lucru aparţinând unei persoane fizice autorizate, mai multe produse de patiserie şi 540 ouă pentru care reprezentantul legal nu a putut prezenta documente de provenienţă. De asemenea, la punctul de lucru respectiv s-a stabilit că s-au efectuat acte de comerţ fără a se elibera bonuri fiscale.

La Aiud, pe strada Iuliu Maniu, poliţiştii l-au surprins pe Emil G., de 41 ani, din municipiu, în timp ce efectua operaţiuni de schimb valutar, fără a fi autorizat în acest sens.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul planului de control înaintea Sărbătorilor de Paşte. Vineri, poliţiştii au constatat 14 infracţiuni, dintre care trei de evaziune fiscală.

Citeşte mai multe detalii, pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax