Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AMENZI până la 3000 de lei pentru administratorii de bloc, dacă nu respectă anumite condiţii

Publicat

imobiliare

Un proiect de lege depus la Senat prevede amenzi între 500 de lei şi 3000 de lei pentru administratorii de bloc, dacă nu prezintă toate actele cerute de departamentele din primării care se ocupă de controlul asociaţiilor de proprietari.

Iniţiativa legislativă modifică şi completează Legea 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

Semnatarii proiectului, parlamentari PNL, susţin că este necesară această modificare legislativă, având în vedere primăriile primesc sute de reclamaţii pe an, cu privire la posibile fapte de abuz, fraudă sau falsuri în acte ale administratorilor.

„In prezent, statisticile releva ca exista peste 130.000 de asociatii de proprietari la nivelul tarii. In ultimii ani, in spatiul public au aparut numeroase dezbateri referitoare la abuzuri ale administratorilor, falsuri in acte, delapidari, fraude, multe dintre aceste ajungand in faza urmaririi penale sau a condamnarilor, cu grave consecinte asupra populatiei care este nevoita, din banii proprii, sa suporte aceste fapte”, se arată în expunerea de motive.

sursă: ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax