Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi pentru cerșetorie și încălcări ale legii privind salubritatea, aplicate de polițiștii locali din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii Locali din Alba Iulia au împărțit amenzi și avertismente cerșetorilor găsiți pe raza municipiului. Într-o singură săptămână au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, oamenii legii au dat amenzi și pentru nerespectarea legislației în domeniul salubrității.

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie, polițiștii locali din Alba Iulia și-au continuat misiunile pe raza municipiului.

„Timp de o săptămână, au fost identificate mai multe situații în legătură cu persoane care apelau la mila publicului dar și privitoare la nerespectarea legislației în domeniul salubrității.

Legat de cerșetorie, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, au fost încheiate 5 procese verbale și s-au dat amenzi în valoare de 700 de lei. De asemenea, au existat și 18 avertismente verbale.

Legat de salubritate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale. O persoană juridică a fost amendată cu 2.500 de lei, o persoană fizică cu 1.000 de lei și a existat și un avertisment scris.

De asemenea, polițiștii locali au identificat, în diverse zone din oraș, mai multe persoane fără adăpost.

Misiunile Poliției Locale vor continua, zilnic, pe tot teritoriul municipiului”, a scris Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Acesta a făcut apel la cetățeni să respecte legea.

„Cei care doresc să sesizeze anumite aspecte nedorite o pot face la numărul de telefon al Poliției Locale, mai precis 0258.989”, a mai scris viceprimarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax