Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AMENZI pentru mai mulți cetățeni din Alba care nu au respectat Ordonanțele Militare. Câte persoane mai sunt în izolare

Publicat

La data de 21. aprilie, în judeţul Alba se aflau 165 de persoane în carantină şi 444 persoane izolate la domiciliu. Până acum au ieşit 574 persoane din carantină şi 4.156 persoane din izolare la domiciliu.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, 227 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Au fost verificate 1.472 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților au fost identificate 107 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 187.700 de lei, transmit reprezentanții Prefecturii Alba.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 322 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Au fost organizate două acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 68 de autovehicule și 85 de persoane.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba continuă să desfășoare misiuni în contextul răspândirii COVID-19, astfel: misiuni de escortare a convoaielor auto, misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în zona centrelor de carantină, misiuni desfășurate în vederea verificării modului de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, misiuni executate în cooperare cu poliția pentru verificarea respectării măsurilor impuse.

În ultimele 24 de ore, 132 de jandarmi au acționat pe raza județului Alba. În urma acțiunilor specifice au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale (7 amenzi, 6 avertismente) în valoare totală de 14.000 de lei. Aceste sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare cu privire la circulația persoanelor.

În data de 20 aprilie, jandarmii au fost angrenați în peste 90 de misiuni desfășurate în contextul pandemiei, dintre care 16 au reprezentat misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax