Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi pentru „munca la negru”: Inspectorii ITM au sancţionat cu peste 100.000 de lei patru firme din Alba

Publicat

Inspectorii ITM au sancţionat patru firme din judeţul Alba pentru că au primit la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 7-11 iulie au fost controlate un număr de 39 de unități în domeniul relațiilor de muncă, iar 20 în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Au fost aplicate amenzi în valoare de 123.500 de lei.

În urma controalelor care au avut loc săptămâna trecută, inspectorii ITM au depistat și amendat cu 110.000 lei, pentru „munca la negru”, patru unități comerciale.

Este vorba despre „Claudia Proiect” SRL, care a avut trei persoane fără forme legale de angajare și a fost amendată cu suma de 30.000 lei. Aceeași amendă a fost aplicată și lui Viorel Bumbu, pentru trei persoane la „muncă la negru”.

„Avanti Promotor” SRL a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei pentru că a primit o persoană la muncă fără formă legală de angajare. Cea mai mare amendă, de 40.000 de lei a fost aplicată la firmei „Anca Florin” SRL, unde patru persoane munceau „la negru”.

Au fost controlate 39 de unități în domeniul relațiilor de muncă și aplicate. Astfel că, pe lângă cele patru amenzi mai sus menționate, inspectorii ITM au mai aplicat amenzi în valoare de 8.500 de lei

În aceeaşi perioadă au mai fost controlate 20 de unităţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă și aplicată o amendă în valoare de 5.000 de lei şi trei avertismente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate