Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi pentru nerespectarea vitezei şi permise de conducere suspendate în urma unei acţiuni a poliţiştilor rutieri din Alba şi Sibiu pe DN1

Publicat

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier în colaborare cu poliţişti ai Serviciului Rutier Sibiu prezenţi luni în trafic pe DN1 au aplicat sancţiuni de peste 28.000 de lei pentru abateri la regimul rutier. Peste 100 de şoferi au fost amendaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă şi 5 permise de conducere au fost suspendate.

Poliţiştii au acţionat în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Din totalul de 167 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 106 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă, 2 pentru depăşiri neregulamentare, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 28.390 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendări 5 permise de conducere, dintre care câte două au fost pentru neacordarea de prioritate şi respectiv depăşire neregulamentară. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Reducerea riscului rutier şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a traficului pe drumurile judeţului Alba constituie una dintre priorităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii rutieri organizând periodic acţiuni în acest sens.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bono

    marți, 01.04.2014 at 18:59

    Trebuie bani la buget!!! „prietenii” stiu de ce …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax