Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi pentru pietoni şi şoferi în judeţul Alba. 15 conducători auto au rămas fără permise, în urma unei acţiuni a Poliţiei

politie

Publicat

Acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de Serviciul Rutier Alba au continuat şi la începutul acestei săptămâni. Marţi, şase şoferi au rămas fără permise după ce nu au acordat prioritate pietonilor, dar şi aceştia din urmă s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. Poliţiştii au mai reţinut nouă permise, pentru alte abateri.

În 27 mai, poliţiştii rutieri au acţionat, pe raza municipiilor şi oraşelor judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii. S-a urmărit modul în care, participanţii la trafic, atât conducători auto cât şi pietoni, respectă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost constatate 202 abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 77 au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Au fost depistaţi şi sancţionaţi şase conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor, acestora, ca şi sancţiune complementară, fiindu-le reţinute permisele de conducere.

Pentru alte abateri au mai fost reţinute nouă permise de conducere şi au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este în valoare de 34.250 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate