Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi pentru șoferii „imprudenți”, în mediul rural. Polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare, iar un conducător auto a fost prins băut la volan

Publicat

Șoferii din Alba, care vineri, au condus în mediul rural au dat de și de polițiștii de la Rutieră. În cadrul unei acțiuni desfășurate de oamenii legii, pentru încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.225 lei.

Astfel că din cele 180 de ameni, 138 au fost aplicate șoferilor care au depăşit limita legală de viteză. A fost reţinut un permis de conducere, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului.

Vineri, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniți de poliţişti de ordine publică, au continuat activităţile de prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural şi au acţionat pentru combaterea excesului de viteză, principală cauză generatoare de evenimente rutiere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax