Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi peste 55.000 lei, aplicate de polițiști șoferilor, într-o acțiune de combatere neregulilor de circulație și ordine publică

Publicat

Joi și vineri, polițiștii rutieri din Alba au organizat o acțiune de prevenire și combatere a abaterilor de la regulile de circulație și de menținere a climatului de ordine și siguranță publică. Aceștia au aplicat amenzi în valoare de peste 55.000 lei și au suspendat zeci de permise de conducere. Acțiunile au avut loc pe toată raza județului Alba, pe DN 1 și DN 7, dar și în Galda de Jos și Vințu de Jos.

În urma acţiunii organizate, în perioada 27.06 – 28.06.2013, pe raza județului Alba, de către poliţiştii rutieri ai judeţului Alba, în vederea reducerii victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor au fost aplicate 306 sancţiuni contravenţionale, din care conducătorilor de motociclete şi mopede 15 sancţiuni, 17 pentru defecţiuni tehnice, restul constituind alte abateri la regimul rutier.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere şi retrase 11 certificate de înmatriculare.

De asemenea au fost constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 45.900 lei.

Ieri 28.06.2013, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au organizat şi desfăşurat, pe DN 1 şi DN 7, o altă acţiune având ca scop combaterea încălcării normelor rutiere privind depăşirea neregulamentară, ocazie cu care au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, din care 6 pentru depăşire neregulamentară, restul constituind alte abateri la regimul rutier.

De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării 6 permise de conducere, toate fiind pentru încălcarea normelor rutiere privind depăşirea neregulamentară. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 4.650 lei.

În noaptea de 28 spre 29.06.2013, pe raza municipiului Alba Iulia şi a Secţiilor de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos a avut loc o acţiune destinată întăririi climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale, identificării persoanelor urmărite în temeiul legii şi respectării legislaţiei rutiere, ocazie cu care au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.425 lei, fiind verificate peste 70 de autovehicule şi controlaţi 26 de agenţi de pază.

Totodată a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere şi retras 1 certificat de înmatriculare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax