Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi usturătoare pentru comercianţii din pieţele agroalimentare din Alba Iulia

Publicat

Comercianţii din cele două pieţe agroalimentare din Alba Iulia au rămas, marţi, fără marfa de pe tarabe şi cu amenzi de peste 11.500 lei. Poliţiştii, împreună cu jandarmii au efectuat o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică şi de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale privind comercializarea bunurilor în pieţe.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost verificaţi comercianţii care ofereau spre vânzare legume, fructe şi alte produse industriale, precum şi autovehiculele cu ajutorul cărora sunt aprovizionaţi comercianţii din pieţe. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.541 lei, din care din care cinci pentru contravenţii la Legea 12 din 1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, patru la Legea nr. 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii si liniştii publice şi 11 la O.U.G. 195 din 2002 republicată, privind circulaţia pe drumurile publice.

Oamenii legii au confiscat produse agroalimentare şi industriale în valoare totală de 2.871 lei. Astfel de acţiuni vor mai fi organizate de poliţiştii din Alba Iulia în pieţele din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax