Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Americanii de la PHI Group vor cultiva canabis în Transilvania. Ferme de ”iarbă” medicinală

Publicat

s

Un fond american de investiții în domeniul resurselor naturale și în agricultură, PHI Group, vrea să cultive canabis medicinal în Transilvania, alături de alte plante considerate curative. Totodată, compania are în plan să deschidă un centru de wellness destinat celor care caută tratamente naturiste și holistice.

Potrivit profit.ro, PHI Group estimează că acest proiect complex din Transilvania va aduce venituri de 150 de milioane de dolari în anul fiscal 2019. Canabisul medicinal este legal în România, dar nu există niciun medicament pe baza acestuia pe piața locală, iar autoritățile afirmă că nimeni nu a depus până astăzi vreo cerere pentru a introduce pe piața românească vreun produs cu conținut de canabis.
Anul trecut, PHI Group a preluat 51 dintre acțiunile Maxagro, o companie românească cu afaceri în domeniul agriculturii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax