Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Americanul care trăiește de 9 ani în Alba Iulia și este spălător de ferestre. Nu a știut nimeni de el până când a ajuns să cânte la X Factor

Publicat

Mark X Factor A venit tocmai din New Jersey, SUA, trăieşte de nouă ani în Alba Iulia şi este spălător de ferestre. Nu a știut nimeni de el până nu a apărut într-o seară la X Factor, unde a încercat să obțină mult râvnitele DA-uri de la juriu.

Îl cheamă Mark McKee și a spus că și-a încearcat norocul la X Factor pentru a-şi face familia mândră de el. Cum a ajuns Mark la Alba Iulia? Povestea nu e așa de complicată. Printr-o conjunctură, a ajuns în România unde un prieten l-a adus la Alba Iulia, unde a cunoscut-o pe Alina, o tânără din Blaj, care acum este profesor la Școala din Ciugud. S-au căsătorit în 2014 și au împreună un copil, pe Darian. Mark spune că familia este cel mai important lucru pentru el și că România este o țară în care poți realiza aproape tot ce vrei.

Mark McKee Trăiește în Alba Iulia și are o firmă de spălat geamuri în Alba Iulia.„Spăl geamuri. Sunt spălător de geamuri pentru magazine, pentru casele oamenilor, lucruri de genul ăsta. Merg în fiecare zi la muncă și le spăl geamurile. Un american care să spele geamuri în România? Imposibil!!- așa mi se spune. Eu fac asta. În America nu mi-ar fi atât de simplu. Aici poți realiza aproape orice vrei. Poți să îți faci prieteni, poți să începi afaceri. Orice este posibil în România”, spune Mark.

YouTube video

Alina si Mark Cum a ajuns Mark la X Factor? A început să cânte când era sub duș, în urmă cu mulți ani. Apoi și-a făcut o trupă. La X Factor s-a decis să participe pentru că – spune Mark – „cel mai important lucru pentru mine este să îi facă pe fii lui Dincan și Darian, să fie mândri de mine. Să vadă că nu trebuie să le fie teamă să facă ceea ce își doresc. Teme-te că nu ai încercat, nu de deznodământ”.

Mark nu a reușit să treacă mai departe, dar, americanul din Alba Iulia a arătat că s-a temut de deznodământ. A încercat.

Pentru a afla mai multe despre Mark, am contactat-o pe Alina. Mi-a spus că, în acel moment, Mark este la lucru. Firma lor, Myark Service, făcea „lună și bec” un mare complex hotelier și de agrement de lângă Alba Iulia, care urmează să fie deschis în următoarele zile.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax