Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amețit de aburii alcoolului, un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia fără permis de conducere a avariat două mașini

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia este cercetat de polițiști după ce, joi, 27 decembrie, s-a urcat la volanul unei mașini, fără a avea permis de conducere și a avariat două autoturisme. Pe lângă faptul că nu avea dreptul legal de a conduce, acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi,  joi, la ora 1.30, cu privire la faptul că pe strada Gladiolelor a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că R.M.A., de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a avariat doua autoturisme parcate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi în plus era sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax