Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amezi de zeci de mii de lei date de polițiștii din Alba, în doar două zile: Sute de abateri constatate

Publicat

În doar două zile polițiștii din Alba au constatat sute de abateri de la lege, mare parte din ele, fiind de natură rutieră. În acest sens polițiștii au dat amenzi de peste 74.000 de lei, în doar două zile. 

Este vorba despre o acțiune cu efective mărire, acțiune ce a avut loc în perioada 2- 3 februarie 2024.

Rezultatele au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 4 februarie 2024.

Potirivt IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 837 de persoane și au fost verificate 566 de autovehicule.

Ce probleme au constatat oamenii legii

Au fost constatate 309 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 74.510 lei.

Au fost efectuate 217 testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 10 permise de conducere, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și au fost constatate 18 de infracțiuni.

Conducătorii auto au fost conștientizați în legătură cu riscurile reprezentate de conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor și au fost informați în legătură cu modificările legislative care se referă la faptul că persoanele care conducând fără drept, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul vreunei persoane, vor fi condamnate cu executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax