Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AMICAL: Unirea Alba Iulia – Arieșul Turda, 0-3. Uniriștii mai au o săptămână de pregătire

Publicat

Unirea Alba Iulia a disputat, sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, ultimul amical din stagiunea de pregătire.  ”Alb-negrii” lui Rotaru au primit vizita formației Arieșul Turda, echipă care s-a impus cu 3-0, grație golurilor marcate de Jefferson, în minutul 25, Tilincă, în minutul 75 și Boroștean – 81, din penalty.

Echipa pregătită de Gabriel Rotaru a început bine jocul, având câteva oportunități bune de a marca, prin Silviu Mureșan și Dejan Pecarov, iar, la poarta cealaltă, oaspeții de la Turda au înscris la primul șut pe spațiul porții. Avea să fie 1-0 la pauză, pentru Turda.

După pauză, cei doi antrenori au efectuat o serie de modificări care și-au pus ușor amprenta pe jocul celor două echipe. Astfel că turdenii au mai marcat de două ori, în partea secundă.

Gabriel Rotaru a mizat în jocul cu Turda pe următorii: Pascal -Bâlu, Bumbac, Potopea, Giurgiu – Ol.Bucur, Plenicianu, Militaru, Sg. Costea – Mureșan, Pecarov. După pauză, au mai intrat: Lasc, Ignat, Oară, Ciofu, Drida, Oprea,  Ov. Muntean.

Rotaru: ”Deocamdată nu putem vorbi de startul de campionat”

Dezamăgit de rezultat, Gabriel Rotaru speră totuși ca la ora jocului cu Vâlcea echipa pe care o pregătește să aibă o altă față. ”Deocamdată nu putem vorbi sau n-ar trebui să vorbim de startul de campionat. Nu știu dacă se poate spune că jocul a fost edificator, deoarece a trebuit să folosesc o serie de jucători veniți în probe. Se poate spune că meciul de astăzi a fost un duș rece, dar, știți cum e, orice picior în fund e un pas în față”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenorul Unirii Alba Iulia. Tehnicianul albaiulienilor consideră că sezonul ce stă să înceapă va fi mai dificil decât cel recent încheiat. ”Cu siguranță, noul sezon va fi mai dificil decât cel  de anul trecut. Au plecat o serie de jucători de o anumită valoare, au venit alții, se simte lipsa lui Camara, care a fost un jucător apreciat și iubit la Alba Iulia, pentru tot ceea ce a făcut aici”, a mai spus Rotaru.

Președintele executiv, Ioan Didă, nu este speriat în ceea ce privește prima etapă și  nu consideră rezultatul de sâmbătă edificator în ceea ce privește situația Unirii. ”Am făcut o primă repriză bună. Eu zic că echipa a jucat ceva. Se poate ca acest rezultat să-i trezească la realitate. După meci, am avut o discuție cu ei în vestiar și până miercuri le vom achita salariile restante”, a declarat oficialul unirist.

Rotaru despre Camara: ”Se antrena două zile pe săptămână, dar își dădea viața pe teren”

Așteptat la Alba Iulia ca un adevărat salvator, Yamoudou Camara este așteptat să sosească duminică la Unirea. ”Eu tot aud că vine Camara, vine Petcuț, eu aștept revenirea lui Camara, cred că toți o așteptăm. Multă lume nu știe de Camara, că se antrena  două zile pe săptămână, dar sâmbăta, la meci, își dădea viața pe teren. Eu m-aș bucura să mai fie și alții ca el, dar e greu”, a mai adăugat Rotaru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alcoolistul

    sâmbătă, 13.08.2011 at 18:26

    schimbati-l pe Rotaru!!!

  2. jiji

    duminică, 14.08.2011 at 07:27

    dragii mei,eu am fost la meci dar nu am văzut picior de antrenor să iese din cuşcă…cel de la Arieşul le mai spunea cîte ceva …dar era la marginea terenului ! Rotaru ….a lipsit cu desăvîrşire ! mai bine venea lîngă noi în tribună,că se vede mai bine….nu ! s-aveţi o zi faină !

    Hai Unirea Alba ! ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax