Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amplasarea teraselor din Alba Iulia, în atenția Primăriei. Viceprimarul Emil Popescu: Regulamentul existent va fi actualizat

Publicat

Amplasarea teraselor din municipiul Alba Iulia a ajuns în atenția administrației locale. Potrivit viceprimarului Emil Popescu, regulamentul existent va fi actualizat.

„Nu e un secret faptul că, în ultimii ani, mai multe terase din Alba Iulia au funcționat fără a avea un acord prealabil al administrației locale sau/și fără a respecta, în totalitate, prevederile legale. Rezultatul l-am văzut cu toții: de la amplasamente aleatorii, până la deteriorarea imaginii urbanistice.

E motivul pentru care, alături de colegii mei din Primărie, am ajuns la concluzia că este absolut necesar ca regulamentul în acest domeniu de activitate să fie actualizat.

Astfel, aceste funcțiuni trebuie să țină cont de caracterul, inclusiv istoric, al unor zone, să fie utilate cu un tip de mobilier agreat și să fie permisă o zonă de acces pentru autospeciale ale Ambulanței, IPJ, ISU șamd.

Tot ce ne dorim este să stabilim un set clar al condițiilor de autorizare, care să fie gândit în strânsă legătură cu aspectele de urbanism specifice diferitelor zone din municipiu.

Iar ca și administrație locală avem, de asemenea, obligația de a supraveghea aceste activități comerciale și de a ne asigura că legea este respectată, atât în beneficiul firmelor, cât și al clienților”, a scris Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Stropinel

    joi, 24.11.2022 at 17:13

    problema era ca primeau mici atenti , acum ca e criza vreti mai multe atenti :))

    alo primaria !!! e adevarat noh? vati marit salarile !

  2. pilu

    joi, 24.11.2022 at 18:16

    Nu e nici un secret. Păi ce,până acum a fost secret ? Se pare că da, sub conducerea unui primar care mai mult stătea pe la Parc. Chiar nu exista până acum un regulament în acest sens ? Păi ce aţi făcut de când aţi luat puterea ? Ce au făcut cei plătiţi de Primărie să verifice aceste autorizaţii? Cine v-a dat acest imbold, că nu aţi făcut-o de capul vostru ? Sunt cam multe de spus.

  3. Adi

    vineri, 25.11.2022 at 14:06

    pana modifici tu regulamentul nu vei mai fi viceprimar si celalalt primar. al 2 lea viceprimar nu mai zic.

  4. facsimil

    vineri, 25.11.2022 at 15:52

    aveam impresia că domnul primar pleșa are simțul umorului.
    hmmm.
    se pare că m-am înșelat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax