Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

HOROSCOPUL POLITICIENILOR din Alba: 2017 va fi un an greu și stresant. Ce prezic astrele pentru aleșii locali și noii deputați

Publicat

Stres, schimbări în carieră și tensiuni în relațiile cu ceilalți. Cam asta le aduce anul 2017 aleșilor locali din județul Alba și celor şapte parlamentari care vor intra într-un an destul de greu. Situația financiară se prevede instabilă pentru Ion Dumitrel, poate va termina îndelungatele procese cu transportatorii, dar și pentru Oana Badea, căreia îi este recomandat să nu semneze „ca primarul” și să fie atentă la proiectele din CL.

Horoscop politicieni

Florin Roman și Claudiu Răcuci vor avea un an stresant, probabil din cauza noilor funcții. Și primarul Mircea Hava va avea un an obositor şi plin de proiecte. Sorin Bumb trebuie să învețe să se împartă între noua carieră și familie, pentru că va trece prin tensiuni dacă nu va ști să gestioneze situația, iar Dorin Nistor, Gheoghe Rotar și Alin Cucui se pot aștepta la o schimbare în carieră și vor dezvolta un interes pentru partea lor artistică.

Cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și Paul Voicu vor afla care le sunt adevărații prieteni, la fel ca și senatorul Alexandru Pereș, care va trebui să învețe să lucreze în colectiv atunci când vine vorba de proiecte.

Ioan Dîrzu și Adrian Teban vor avea un an agitat în care trebuie să evite deplasările, iar deputatul Corneliu Olar și senatorul Daniel Breaz vor trece prin schimbări la nivel de personalitate și vor încerca să se reinventeze fiind mai preocupați de impresia pe care o lasă persoanelor din jur.

Vezi MESAJE DE ANUL NOU 2017: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2017. MESAJE frumoase de REVELION

Primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava: 26 decembrie 1956, Capricorn

Proiectul Alba Iulia Smart City s-ar putea să îi aducă un an 2017 plin de evenimente pe plan profesional, primarului Mircea Hava și trebuie să fie pregătit să își dozeze efortul pe acest sector, care promite să îi aducă multe beneficii.

Totuși trebuie să aibă de grijă și să dozeze corect eforturile, să evite suprasolicitarea, pentru că Saturn, stăpânul Capricornului, se găsește în continuare în casa a douăsprezecea a Capricornului (până la 20 decembrie 2017). Din această poziție, Saturn îl invită la un bilanț atent al realizărilor de până acum, dar poate genera și temeri, nesiguranțe sau depistarea unor tipare carelimitează.

De la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie și în luna august 2017 s-ar putea să constate că relațiile cu anumite persoane sau colaborarea cu anumite grupuri îi afectează negativ imaginea sau proiectele de viitor și trebuie să fie mai atent la contractele pe care le va semna sau atribui pentru următoarele investiții din Alba Iulia.

După 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa a XI-a a Capricornului, colaborările devin deosebit de importante și îl pot scoate în prim-plan într-un mod neașteptat, aducându-i beneficii importante. Prietenii și/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde.

În plan personal, preocupările lui Mircea Hava în ceea ce privește locuința, o eventuală mutare sau renovare dau roade mai cu seamă în mai și noiembrie 2017. Nu este exclus ca abia acum să se poată bucura de ceea ce a început în anii trecuți și să îşi găsească liniștea într-un sediu nou ori într-o locuință nouă sau complet renovată și reutilată.

dumitrel Ion Dumitrel: 20 martie 1958, Peşti

Oana Badea: 4 martie 1970, Peşti

 

Cei doi trebuie să aibă de grijă cum cheltuiesc banul public. Călătoriile pe care și le dorește sau care le sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară.

De altfel, instabilitatea financiară îi poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dau curs impulsului de a se întinde mai mult decât le este plapuma. S-ar putea să aibă impresia că fără un credit, două, nu-și pot împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie.

În 2017 ar fi bine să fie atenţi la costurile pe care le presupune participarea în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peștilor (casa prietenilor și a grupurilor sociale, dar și a speranțelor de viitor) și Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare și a împrumuturilor Peștilor, sugerează că ar fi bine să își ajusteze proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale.

oana badeaO atenție deosebită trebuie să meargă și spre proiectele pe care de propun în CJ sau CL pentru că relațiile cu prietenii și/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017. Dacă își revizuiesc predispoziția de a fi dogmatici, de a-și impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Trebuie să evite încercările de a manipula și să aibă grijă să nu cază pradă vreunei escrocherii.

Stresul pe care îl vor avea de la conducerile celor două instituții le poate afecta sănătatea. Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 și, deși nu pare cine știe ce, indicat ar fi să nu o ignore, ci să facă tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul.

Cum Luna este pentru Pești și guvernatoarea casei copiilor, în 2017 este recomandat să monitorizeze mai atent starea de sănătate a acestora.

florin romanFlorin Roman: 22 aprilie 1974, Taur

Claudiu Răcuci: 29 aprilie 1971, Taur

Schimbările de care vor avea parte cei doi pot genera stres. Dacă învață să nu se opună cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul și faptul că vor face opoziție continuă în Camera Deputaților  le poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017.

Prezența lui Uranus în casa a XII-a a Taurului  promite să scoată la iveală și în 2017 o serie de programe subconștiente dăunătoare, care îi țin pe loc, mai ales în ceea ce privește direcția în carieră.

Claudiu Vasile Răcuci 2Opoziția pe care o formează Jupiter cu Uranus în ianuarie, februarie, martie și septembrie 2017, arată că se impune din partea lor o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îi împiedică dezvoltarea.

Ritmul de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riscă să stagneze atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrașe peste măsură. Deci trebuie să aibă de grijă ca activitatea lor fizică să nu se rezume doar la urcat treptele Parlamentului.

Relațiile deputaților tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Se poate aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-a mai avut de multă vreme.

corneliu olarCorneliu Olar: 18 aprilie 1956, Berbec

Daniel Breaz: 23 martie 1975, Berbec

În acest an, deputatul Corneliu Olar și senatorul Daniel Breaz se vor reinventa, potrivit astrelor. Este un an în care sunt îndemnați la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțeleg să se arăte celorlalți. Poate Olar va încerca să lase aroganța și să fie mai apropiat de oamenii care l-au trimis în Parlament.

În lunile mai și noiembrie 2017 s-ar putea să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și este îndeamnat să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vrea să aibă rezultate solide pe termen lung.

poza breaz ziarSaturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai au de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care își conduce viața. De asemenea, s-ar putea să constate că mai au nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională, sta înseamnă că noile funcții vor necesita studiu și răbdare.

Reinventarea prin care trec în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. Dorința lor de independență poate deveni greu de suportat pentru soț/soție sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ține. De asemenea, distanța fizică, Alba la București, poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să evite deciziile bruște, impulsive.

În luna octombrie se anunță un câștig financiar. Există șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți.

 

Paul Voicu Paul Voicu: 17 decembrie 1962, Săgetător

Alexandru Pereş: 20 decembrie 1952, Săgetător

Astrele spun că în 2017 grupurile din care fac deja parte sau la care vor adera, fie politice sau de altă natură, vor juca un rol deosebit de important în dezvoltarea personală și profesională. Colaborările se anunță însă deosebit de tensionate, instabile și aducătoare de schimbări majore, mai cu seamă în martie, august și septembrie 2017.

Cei doi trebuie să fie atenți la proiectele pe care vor să le propună și să încerce să le facă în grup nu individual. Proiectele comune îi avantajează mult mai mult decât inițiativele și proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vor ști cum să servească interesele de grup, pot constata că acțiunile lor le aduc sprijinul celorlalți pentru proiectele  de suflet, pentru ceea ce doresc să creeze unic și personal.

alexandru peresLuna mai, finalul lunii august și luna noiembrie 2017 sunt deosebit de faste pentru orice și-ar propune, întrucât Saturn formează un trigon cu Uranus și un sextil cu Jupiter. Acum ar fi indicat să „atace” situații, planuri sau idei care li se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depășit.

Situațiile de viață care apar după 10 octombrie 2017 îi pot ajuta să înțelegă care le sunt adevărații prieteni și care sunt lupii care se ascundeau sub blană de oaie.

 

 

dirzu articol smallIoan Dîrzu: 1 februarie 1967, Vărsător

Adrian Teban: pe 2 februarie 1972, Vărsător

Anul 2017 le aduce celor doi agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare. Poate vom avea o inițiativă interesată în Parlament din partea lui Dîrzu și poate că Teban se gândește la o strategie de dezvoltare a orașului pe care îl administrează.

Totuși ar fi indicat să își manifeste mai multă receptivitate față de opiniile celorlalți, să nu se încăpățâneze să facă numai cum vor ei.

De asemenea, în 2017 ar putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale (aici sunt slabe șansele), a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 pot avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau pot obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor.

adrian teban, primar cugir Și în ceea ce privește spațiul de locuit/familia au de revizuit și de reconsiderat atitudini, proiecte, investiții, relații, fiindcă Venus, stăpâna casei a IV-a a Vărsătorului, retrogradează în intervalul 4 martie – 15 aprilie 2017. În această perioadă nu sunt recomandate tranzacțiile imobiliare, negocierile legate de proprietăți și nici investițiile în remodelarea sau reutilarea spațiului de locuit ori a biroului.

În martie și în prima jumătate a lunii aprilie 2017 se recomandă o prudență deosebită sau chiar amânarea drumurilor pe distanțe mari, cum ar fi în cazul lui Dîrzu naveta Alba Iulia – București sau în afara țării.

 

sorin bumb Sorin Bumb: 18 iulie 1966, Rac

Cel mai norocos dintre noii deputați va avea un an 2017 turbulent. Schimbarea fotoliului de consilier cu cea de deputat poate veni cu răsturnări de situație în legătură cu familia, căminul și cariera.

Instabilitatea din carieră poate avea repercusiuni asupra vieții de familie sau asupra veniturilor. Anumite investiții începute anul trecut, investiții ce privesc casa, familia sau reorganizarea locului de muncă pot fi date peste cap de lipsa de fonduri ori de întârzierea accesului la anumite sume de bani.

Situația se va îndrepta însă simțitor începând din august 2017, când veniturile lui pot crește considerabil și îi mai vine inima la loc.

În plan profesional, în 2017 lucrurile s-ar putea să se miște mai încet decât și-ar dori. Totuși, cu puțin efort și perseverență, își va consolida poziția în domeniul tău de activitate, sau va atrage colaboratori și asociați de nădejde, poate chiar va face ceva pentru județul său din noua poziție pe care o are.

Este recomandat să fie atent la deplasările scurte, la negocieri, la relațiile cu rudele, dar și la programul de învățare în prima săptămână a lunii ianuarie, apoi 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie 2017.

Alin Cucui Alin Cucui: 31 mai 1976, Gemeni

Gheorghe Valentin Rotar: 7 iunie 1964, Gemeni

Dorin Nistor: 10 iunie 1973, Gemeni

Apar momente interesante în viața lor  mai ales în prima parte a anului. Vor fi numeroase momente în care vor putea ieși în evidență.

Dorin Nistor Sebes_1 Ocazii să se relanseze din punct de vedere profesional vor exista cu nemiluita, deși probabil niciunul nu-și dorește o schimbare din acest punct de vedere.

În ceea ce privește cariera celor trei aleși locali, apar mici schimbari din punct de vedere profesional. Dacă se gândesc din timp să abandoneze anumite proiecte ori să renunțe la anumite colaborări vor ieși în avantaj.  Apar tot felul de preocupări noi, unele chiar artistice. Nu e deloc exclus sa se remarce într-un domeniu în care se lucrează numai cu imaginația.

Gheorghe Valentin Rotar_PNL_Blaj Cu banii vor sta ceva mai prost decât în 2016, însă nu dezastruos, și asta din cauza ca vor trebui să renunțe la o serie de capricii. Anumite vicii nu le fac foarte bine, iar în 2017 poate începe curățarea lor interioară.

 

 

 

 

 

Gabriel Pleșa: 11 octombrie 1966, Balanță

În 2017 viceprimarul ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care dorește să își construiască viitorul.

plesaMijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu îl reprezintă și care îl consumă emoțional și profesional, poate chiar va renunța la partid sau la funcție.

În martie, august și septembrie 2017, când relațiile lui (indiferent de natura lor) se pot da peste cap din cauza dorinței de independență a celor cu care este asociat sentimental și/sau profesional.

La 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa banilor Balanței și îi deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax