Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

An nou cu dosar penal pentru doi tineri. Au fost prinşi făcând braconaj pe un fond de vânătoare din Alba

Publicat

Doi tineri din Mediaş şi din Cetatea de Baltă sunt cercetaţi de poliţişti pentru port ilegal de arme şi muniţii, după ce au fost prinşi pe raza localităţii Crăciunelu de Sus, zona Făgeţel având asupra lor o armă de vânătoare. Surprinşi de oamenii legii, cei doi au abandonat arma şi au fugit în pădure.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 24 de ani, respectiv 38 de ani nu deţineu permis de port armă şi împrumutaseră puşca de vânătoare de la un alt bărbat din Cetatea de Baltă, angajat al Ocolului Silvic Sebeş, pentru braconaj. Poliţiştii împreună cu paznicii de vânătoare au reuşit prinderea celor doi suspecţi, iar, în urma căutărilor efectuate, a fost găsită şi arma, o carabină de calibru 7,64 care conţinea 4 cartuşe.

S-a stabilit faptul că puşca aparţine lui P.I., de 52 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, posesor al unui permis de port armă, angajat al Ocolului Silvic Sebeş, care a dat carabina celor doi suspecţi, cunoscând faptul că nici unul dintre ei nu posedă permis, pentru ca aceştia să o folosească la braconaj.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,deţinerea fără drept de arme şi muniţii”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 279, alin.1 din Cod Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax