Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

An record la înmatriculări maşini second-hand, în România. Câte circulă pe drumurile din ţară

Publicat

2017 a devenit an record la categoria înmatriculări sau reînmatriculări de autovehicule second-hand. Peste un milion de autoturisme vechi au intrat oficial în circulație, arată o analiză Profit.ro pe baza datelor AutoDNA

Starea unora dintre aceste mașini ar fi „trucată”, fie că li s-a modificat kilometrajul, pentru a apărea mai puțin uzate, fie pentru au daune neraportate, potrivit surselor citate.

Cu toate acestea, Volkswagen, cea mai vândută marcă second-hand, este și cea mai verificată. De altfel, analiza arată clar preferința românilor către mașinile la mâna a doua produse în Germania: pe poziția secundă ca număr al înmatriculătrilor apare BMW (în principal seria 3 și seria 5), urmat de Audi (mai ales A4 și A6) și Opel (în majoritate Astra). Pe al cincelea loc apare prima firmă non-germană, Ford, cu modelele Focus și Mondeo.

În total, potrivit AutoDNA, doar 100.000 de automobile din cele peste 1 milion înmatriculate sau reînmatriculate anul trecut – 550.000 venite din afara țării și 500.000 deja existente în România – au fost verificate pentru eventuale probleme tehnice.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax