Connect with us
Publicitate

SPORT

Ana Maria Sturza – medalie de bronz la Campionatele Naţionale de Tineret

Publicat

Recent, la Oneşti s-au desfăşurat finalele Campionatelor Naţionale de Haltere pentru Tineret sub 23 ani, competiţie la care CS Unirea Alba Iulia a deplasat trei sportivi, însoţiţi de antrenorul Ioan Frăţilă.

La categoria feminin +75 kg, sportiva Ana Maria Sturza a reuşit să obţină medalia de bronz la stilul „smuls” şi s-a clasat pe locul 4, la aruncat şi total.

La categoria masculin +105 kg, albaiulianul Daniel Ordean, care este la început de carieră sportivă, s-a clasat de fiecare dată pe locul 5. Cea de-a treia reprezentantă a clubului, Alexandra Avram nu a îndeplinit numărul de kilograme pentru categoria respectivă, astfel că nu a avut dreptul să participe în concursul oficial.

În aceeaşi perioadă s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Judo sub 20 ani, la stilul NE WAZA, la care a fost prezent şi sportivul unirist Alexandru Bogdan, la categoria 81 kg. Luptând cu adversari mai grei cu aproape 10 kg şi cu 1-2 ani mai mari decât el, sportivul albaiulian a reuşit o clasare onorabilă pe locul 7.

Sportivii celor două secţii din cadrul CS Unirea Alba Iulia vor mai fi prezenţi la trei competiţii până la finalul acestui an. Halterofilii vor participa la Campionatele Naţionale de Seniori, care se vor desfăşura în perioada 22-26 noiembrie la Oneşti, iar sportivii judoka vor fi prezenţi la finalele naţionale inter-regiuni, în 29 octombrie pentru categoria U15 ani, la Miercurea Ciuc şi în 12 noiembrie pentru categoria U13 ani la, Bacău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax