Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ana Oros Daraban, una dintre organizatoarele Roșia Montană Marathon, ucisă de o haită de câini în București

Publicat

Ana Oros Daraban, una dintre organizatoarele și ambasadoarele programului Roșia Montană Marathon care se desfășoară de 9 ani la Roșia Montană, a fost omorâtă, sâmbătă dimineața, de o haită de câini în zona lacului Morii din București.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost atacată de câini în timp ce alerga în zona la cului Morii din sectorul 6 al Capitalei. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Potrivit mediafax.ro polițiștii Secției 20 din Capitală au fost sesizați sâmbătă, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac din Sectorul 6 ar fi fost mușcată de câini. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Ana a mai trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. La acea vreme, tânăra a reuşit să scape cu viaţă, fiind transportată de urgenţă la spital.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, a fost unul dintre organizatorii și ambasadorii Roșia Montană Marathon, eveniment care se desfășoară la Roșia Montană de mai bine de nouă ani. Ediția din 2022 i-a fost chiar dedicată.

Era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stefan Cel Mare

    sâmbătă, 21.01.2023 at 20:02

    O femeie ca aceasta, cu o asemenea pregatire fizica si academica, cu experienta atat de vasta, cu accident precedent similar in acelasi loc, cu informații vaste in ceea ce privește cainii in general, activista cu implicare deosebita in probleme controversate de mediu si conexe, nu putea fi omorata de niste caini. Miroase de la o poștă a asasinat.

  2. Dany

    duminică, 22.01.2023 at 08:25

    România 2023…. da noi vrem în Schengen.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax