Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF a publicat catalogul serviciilor livrate contribuabililor. Suport și îndrumare pentru aplicarea legislației fiscale

Publicat

anaf Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat vineri, pe site-ul instituției, catalogul serviciilor livrate contribuabililor. Documentul oferă suport și îndrumare pentru aplicarea legislației fiscale în domeniul impozitelor și taxelor, precum și al comunicării unor acte administrative.

Potrivit unui comunicat al ANAF, catalogul este un instrument menit să crească eficiența operațională  a serviciilor livrate contribuabililor, răspunzând priorității instituției de îmbunătățire a conformării voluntare.

„ANAF pune accent pe susținerea civismului fiscal al contribuabililor, cărora le furnizează asistența și îndrumarea necesare pentru îndeplinirea corectă și cât mai facilă a obligațiilor fiscale”, se mai precizează în comunicat.

Catalogul serviciilor livrate contribuabililor este un document elaborat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea proceselor de activitate ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală”,  și este publicat pe site-ul instituției.

Vezi AICI catalogul.

sursa: anaf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax