Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF rambursează TVA în valoare de 1,2 miliarde lei, în iunie. Plăţi în două tranşe, până la sfârşitul lunii

Publicat

anaf Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunţat că rambursează, în luna iunie, TVA în valoare de 1,2 miliarde de lei aferentă deconturilor de TVA cu opțiune de rambursare pentru care există decizie aprobată.

“În selecția lunii iunie 2015 au fost cuprinse, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, soluționate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date până la 23 aprilie 2015, excepție făcând deconturile de TVA aferente operațiunilor de import soluționate până la 25 mai 2015”, se menționează în comunicat.

Deconturile de TVA au fost organizate astfel: deconturi cu compensare și restituire care totalizează 1,02 miliarde lei, din care se compensează suma de 39,89 milioane lei și se restituie suma de 986,82 milioane lei; deconturi cu compensare integrală în valoare de 90,73 milioane lei; deconturi cu compensare parțială: 90,73 milioane lei.

Potrivit ANAF, în cazul compensărilor totale se soluționează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, care totalizează 986,82 milioane lei, plata efectivă a fost programată după cum urmează: tranșa I (10 iunie): 354,54 milioane lei; tranșa III (30 iunie): 632,28 milioane lei.

„În tranșa I au fost incluse și toate deconturile al căror termen de soluționare era întârziat cu peste 180 de zile și care au fost cuprinse în selecția lunii curente”, se mai arată în comunicat.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax