Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANAF scoate la concurs aproape 1.500 de posturi în toate județele. Când se vor face angajările

Publicat

Aproape 1.500 de posturi bine plătite vor fi disponibile de anul viitor la ANAF. Concursurile de recrutare urmează să înceapă chiar din prima parte a anului viitor.

”Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuţie şi aş vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea.

Pentru a funcţiona eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase şi afectează activitatea.

Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri”, a afirmat Heiuş, contactat de Profit.ro.

Se pare că ANAF nu găsește oameni pentru aceste posturi. În vară, instituția a mai încercat să angajeze masiv, dar candidații nu au obținut punctaje bune: doar 60% dintre posturi s-au ocupat.

Posturile vizează mai ales direcțiile ANAF din teritoriu.

Deocamdată ANAF nu a publicat nici un post disponibil pe site. De altfel, angajările la stat sunt blocate pentru acest an.

Singurele concursuri disponibile sunt cele de promovare în grad profesional. Detalii despre examenele de avansare în cadrul ANAF – Direcția Regională Brașov (de care aparține și județul Alba), AICI.

În prezent, ANAF are în schemă un maxim de 22.244 posturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 06.10.2022 at 18:11

    Vai, vai. Vă puteţi da seama ce calitate vor avea aceşti angajaţi ? Vă dau un exemplu de acum doi ani. La un cunoscut din Bucureşti, cu o firmă nu prea mare, a venit în control ANAF-ul. Doi bărbaţi şi o piţi. După vreo oră de discuţii asupra controlului, i-a sunat telefonul acelei piţi şi i-a înstiinţat că trebuie să plece. La care prietenul i-a întrebat dacă se contiunuă controlul fără piţi. Răspunsul a fost, ce pretenţii să avem de la ea, dacă la 29 de ani este primul ei job.Continuăm, că oricum e pe dinafară. Oare aşa să fie să acum ? Mai mult ca sigur,sinecuri pentru amante.

  2. marius

    joi, 06.10.2022 at 19:33

    acum sa mutat centru anaf la brasov, va spun din propria experienta ca habar nu au sa citesca o balanta, a trebuit contabila sa le explice telefonic unde sa se uite si sa inteleaga acel act. Vai mama lor dar prevad ca nu dureaza mult si ne vom pricopsi cu un partid extremist daca fraierii astia de politicieni nu lasa profesionistii sa se exprime

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax