Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Publicat

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul din Alba Iulia. Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia încurajează pacienții să-și efectueze analizele de rutină pentru menținerea sănătății și prevenirea evoluției problemelor de sănătate. În ultima săptămână din luna iunie, la punctul de recoltare din cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului, se pot efectua analize fără programare prealabilă între orele 7:00 – 12:00.

Aceste servicii sunt gratuite, pe baza biletelor de trimitere de la medicii de familie, fiind decontate prin Casa Națională de Sănătate.

„Testele și examenele medicale regulate sunt foarte importante, deoarece acestea ajută la depistarea precoce a unor afecțiuni medicale și pot contribui la menținerea unei stări de sănătate optime. Prevenția este cheia pentru o viață sănătoasă, iar Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia este alături de pacienți în acest demers.

Analize de laborator decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul din Alba Iulia

Probele de sânge sunt recoltate la punctul amenajat în cadrul ambulatoriului de specialitate, proaspăt renovat, modernizat și extins, iar analizele se realizează în cadrul laboratorului SJU Alba Iulia care deține aparatură nouă și performantă, dar și resursă umană foarte bine pregătită.

Astfel, încurajăm toți pacienții să-și monitorizeze periodic starea de sănătate și să ia măsuri preventive în timp util.

Primul pas este prezentarea la medicul de familie, care va emite un bilet de trimitere cu analizele necesar a fi efectuate, în funcția de situația și istoricul fiecărui pacient.

Acestea pot fi realizate la policlinica SJU Alba Iulia, iar rezultatele se primesc în aceeași zi, care vor fi ulterior interpretate tot de medicul de familie.

Sănătatea este cea mai de preț comoară pe care o avem, iar investiția în prevenție poate aduce beneficii pe termen lung. Sănătatea ta contează, nu amâna analizele de rutină”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax