Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Anamaria, absolventa cu media cea mai mare la BAC, de la Colegiul Militar Alba Iulia: ”tot ceea ce este frumos se obține greu”

Publicat

Absolventa Anamaria Șteopoae a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”: 9,83. Anamaria a reușit să obțină două note de 10 la matematică și fizică și nota 9,50 la limba și literatura română.

Vezi și TOP LICEE în ALBA după rezultate BACALAUREAT 2022: Unde este rată de promovare 100% și liceele cu promovabilitate zero. CLASAMENT

Reușita la examenul maturității a fost posibilă prin pregătire constantă, muncă și determinare, fiind o încununare a efortului depus în cei patru ani de liceu, pe care i-a finalizat de fiecare dată cu Premiul I și media 10 la purtare, potrivit reprezentanților colegiului.

Anamaria s-a remarcat și prin obținerea de premii la diferite concursuri și olimpiade din sfera științelor reale, iar, timp de un an, pe parcursul clasei a XII-a, a purtat pe epoleți gradul de elev plutonier adjutant, cel mai mare grad onorific acordat elevilor colegiului militar, datorită rezultatelor obținute la învățătură și purtare.

Vezi și Rezultate finale BACALAUREAT 2022: notele și mediile la examen, publicate vineri de Ministerul Educației

Și-a îndeplinit cu succes misiunea încredințată, dovedind responsabilitate și devotament, devenind astfel un model de comportament pentru colegii mai mici, se arată într-o postare pe Facebook a Colegiului Militar.

„Sunt foarte fericită și împlinită, acum, că munca depusă în acești patru ani de liceu, a dat roade!

Nu a fost ușor, dar au meritat toate eforturile depuse, întrucât tot ceea ce este frumos se obține greu. Le sunt nespus de recunoscătoare tuturor cadrelor didactice și militare, care m-au pregătit și susținut în toți acești ani.

Sunt mândră că am absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, instituție care mi-a oferit extrem de multe oportunități, reușind, printr-o pregătire constantă, să obțin un asemenea rezultat”, a afirmat Anamaria Șteopoae.

Pentru Anamaria și colegii ei de promoție urmează, săptămâna viitoare, susținerea concursului de admitere prin repartiție în instituțiile militare de învățământ superior.

sursa: Facebook Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax