Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anchetă epidemiologică la spitalul din Sebeș. Șase cadre medicale, depistate pozitiv COVID-19

Publicat

DSP Alba a anunțat că șase cadre medicale dintr-o unitate sanitară din județ au fost au fost depistate pozitiv COVID-19.

A fost demarată ancheta epidemiologică.

Vezi și Măsuri DSP Alba la spitalul din Sebeș: Amenzi de peste 50.000 lei și o secție închisă temporar, după cazurile de COVID

”Șase cadre medicale depistate pozitiv Covid-19 în cadrul unei unități sanitare din județul Alba (două cazuri în data de 21 mai și alte patru cazuri în data de 22 mai). DSP Alba a demarat o ancheta epidemiologica și în paralel o ancheta a inspectorilor sanitari, în vederea limitarii extinderii, protejării personalului medical și a pacienților precum și identificării eventualelor deficiente privind respectarea normelor de lucru și protecție. Tot personalul medical și pacienții vor fi testati, pana acum în cadrul acestei anchete au fost efectuate peste 150 de teste COVID-19, urmând ca zilele ce urmează testarea sa continue. Dacă vor fi constatate deficiente, DSP Alba va lua cele mai drastice masuri prevazute de legislație”, a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Citește și Precizări de la Spitalul Sebeș, unde sunt cadre medicale infectate cu COVID: ”A fost o relaxare prematură a personalului”

Potrivit unor surse Alba24, este vorba despre spitalul din Sebeș, iar ancheta epidemiologică și testarea cadrelor medicale a început după ce a fost descoperit un pacient pozitiv COVID. Cadrele medicale confirmate ar fi asistente medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax