Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ANCHETĂ EPIDEMIOLOGICĂ la centrul de dializă din Alba Iulia. Doi pacienți infectați cu coronavirus

Publicat

centru dializa

Anchetă epidemiologică, la centrul de dializă din Alba Iulia după ce au fost descoperite două cazuri de infectare cu coronavirus. Cele două cazuri confirmate pozitiv sunt două femei, din județul Alba, care făceau proceduri medicale la centrul de dializă. 

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a declarat că: ”la centrul de dializă Alba Iulia, a fost demarată ancheta epidemiologică încă de acum doua zile, de la data descoperirii primului caz, au fost stabiliți contacții direcți și au fost predate la acel moment de către specialiștii DSP 100 de recoltoare probe în vederea efectuării de teste.

S-a solicitat recoltarea de probe în regim de urgență conducerii centrului de dializa. Va fi testat astăzi personalul medical, precum și o parte din pacienți, testarea urmând să continue în măsura în care vom primi probe de la centrul de dializă.

Rezultatele testelor se obțin în aceeași zi, în care sunt depuse probele la laborator de către cei de la Centrul de Dializa. Au fost oferite toate recomandările și instrucțiunile necesare”.

UPDATE 2: După publicarea articolului, o cititoare Alba24.ro, a transmis pe adresa redacției mai multe fotografii care ilustrează activitatea zilnică de la centrul de dializă din Alba Iulia.

UPDATE: Sinea a mai declarat că există posibitatea ca transmiterea virusului să fi fost posibilă inclusiv de la alți pacienți din alte județe, care fac dializă la centrul din Alba Iulia.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax