Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ANCHETĂ INTERNĂ la Primăria Alba Iulia, după ce datele personale ale tuturor proprietarilor din oraș au fost publicate pe site

Publicat

sediu primarie drona

O anchetă internă se desfășoară joi, 4 mai, la Primăria Alba Iulia, după scurgerea gravă de informații petrecută miercuri 3 mai. 

Conducerea primăriei încearcă să afle în ancheta internă cine a postat documentele, de ce, în ce manieră și mai ales de câte ori a fost vizualizată lista și de câte ori a fost descărcată.

Momentan reprezentații primăriei au refuzat să facă declarații pe acest subiect, însă surse din cadrul instituției au confirmat pentru alba24.ro că o investigație internă este în desfășurare. 

Nici primarul Gabriel Pleșa nu a răspuns la telefon până la publicarea acestuia material.

Reaminim că Primăria Alba Iulia a comis o gravă eroare cu privire protecția datelor cu caracter personal, după ce a publicat pe site-ul oficial listele cu TOȚI plătitorii de taxe și impozite din oraș.

Lista conținea numele, prenumele, CNP-ul și adresa completă a tuturor persoanelor, care dețin o casă sau o mașină pe raza municipiului Alba Iulia.

Documentele au fost postate pe site-ul primăriei la secțiunea ”Știri și anunțuri”.

CITEȘTE ȘI: Scurgere GRAVĂ de informații la Primăria Alba Iulia. Datele personale ale TUTUROR PROPRIETARILOR din oraș, publicate din greșeală

Din câte se pare documentele au fost postate în cursul zilei de miercuri 3 mai și au stat online pentru o perioadă bună de timp.

La o simplă căutare se puteau găsi datele personale ale unor angajați din SRI, DIICOT, BCCO, procurori, judecători, jandarmi, polițiști, avocați, persoane publice, politicieni, cetățeni, mai pe scurt toți cei care dețin o locuință sau o mașină pe teritoriul orașului.

Acestea au fost șterse după ce reporterii alba24.ro au semnalat prezența lor în mediul online.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 04.05.2023 at 11:03

    Păi dacă proştii au comis-o, normal, alţi proşti îi anchetează. Gulgute politicianiste.

  2. dpo

    joi, 04.05.2023 at 11:58

    Pai cum facem nene cu protectia datelor personale ??????

  3. Raul Z

    joi, 04.05.2023 at 14:32

    Nu mai bine pleacă toții acasă ?
    Ne descurcam fără ei, ei ne încurcă decât să ajute , pentru ce să plătesc taxe și inpozit casă stea trântori prin birouri cu salarii mari și se plânge că nau fonduri de investiții pentru albaiulieni. exterminați trebuie 🤬

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax