Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anchetatorii crimei din Caracal au indicii legate de o a treia victimă a lui Dincă. Cercetări în alte 20 de dispariții suspecte

Publicat

Cazul crimelor de la Caracal se complică. Se pare că este întradevăr vorba despre un criminal în serie, o variantă lansată încă de la început.

Procurorii au indicii, în baza probelor analizate, că Gheorghe Dincă ar fi făcut și o a treia victimă pe lângă Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au declarat surse judiciare citate de Ziare.com.

Mai mult, jurnaliștii publicației citate spun că sunt analizate alte 20 de dispariții care ar putea avea legătură cu criminalul din Caracal.

Aceasta ar fi Alexandra Goghez, o tânără de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Fata era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că încă 20 de disparții ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legat de posibila ucidere a încă 20 de fete.

Rezultatul testelor ADN primite de anchetatori în cursul acestei seri indică faptul că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei.

Pe de altă parte, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a confirmat la un post de televiziune că familia Măceșanu a fost înștiințată în privința rezultatelor testelor ADN.

Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă a confirmat declarația inițială că a ucis-o atât de Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, precum și procedura prin care a făcut-o.

Ancheta se desfășoară cu dificultate din cauza procedurilor, dar și din cauză că au existat probleme mari la nivelul instituțiilor locale ezitante în primele ore ale căutărilor Alexandrei Măceșanu și, se pare, controlate într-o oarecare măsură de interlopii locali.

De asemenea, aceste instituții comunică foarte prost, mai mult pe surse, ceea ce face ca multe dintre informațiile care ajung la public să fie contradictorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 03.08.2019 at 11:28

    Ramai consternat ! Abia acum se mai analizeaza alte 20 de disparitii ? Pai astia numai la chiolhanuri participa ? Ce fel de sefi sunt aia care nu au niste planuri de munca ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax