Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24: Administratorul unei Asociaţii de Proprietari din Alba Iulia condamnat la închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu

Publicat

Sentinţă în premieră pentru justiţia din Alba Iulia. Un fost administrator al unei asociaţii de proprietari a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu. Decizia a fost luată vineri, 24 ianaurie 2013, în dosarul în care a fost inculpată Adriana Haţegan, fost administrator al Asociaţiei 51 Ardealul.

Citiți întregul articvol pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. dan

    duminică, 27.01.2013 at 21:05

    putin domnule putin >>>>>>>>>>>..

    • Nagy

      miercuri, 12.06.2013 at 01:18

      putin… e ok. Dar ce se intapla daca cei care sunt in masura nu iau atitudine? O sa va raspund peste alte 3 luni… O sa va spun si atunci de ce?
      Admin.Nagy

  2. atea

    luni, 28.01.2013 at 06:58

    si cu asta ce-am rezolvat? a ramas cu banii si fraierii cu datoria! De ce cu suspendare? ca sa o doara fix in pix!Incurajeaza si pe altii sa fure ca e convenabil inchisoare cu suspendare (adica nimic) si raman cu banii,Nu e misto?

    • Nagy

      miercuri, 12.06.2013 at 01:14

      Nu e deloc misto, domnule Atea… eu sunt acum noul administrator si ceea ce pot sa spun este ca nu va scapa fara sa plateasca, asta e GARANTAT! Nu exista asa ceva din punctul meu de vedere. ceea ce este deplorabil si strigator la cer?… este ca nimeni nu este interesata de asociatiile de proprietari… in ce sens? atata vreme cat nu se ia apa, se ridica gunoiul, este curent electric pe scara, e ok…. Doar cand ajunge cutitul la os lumea incvepe sa se miste…. Exista sedinte… la care participa sau nu , mai degraba nu. Din proprie experienta am facut sedinta cu adunare generala la care trebuia sa participe 128 de membrii, dar din pacate am fost eu, presedintele si un membru… e deplorabil!!! Vrem ceva?! Ce anume? atata vreme cat Administratorii isi fac de cap sau nu sunt sa zicem respectati… Depinde de caz…. Cei care doresc mai multe detatlii sa chiar doresc ceva de calitate va las emailul meu. levy_nagy@yahoo.com. O sa revin!
      Cu stima
      LEvy Nagy Admin. la Asoc. Propr. Ardealul 51

  3. maria

    luni, 28.01.2013 at 10:05

    Administratorul de asociatie trebuie sa devina o meserie, recunoscuta ca atare. Nu te poti improviza administrator asa oricum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax