Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE ALBA24 | DEZVĂLUIRI: Tatăl prefectului de Alba, Gheorghe Feneşer, organiza partidele de vânătoare pentru Nicolae Ceauşescu

Publicat

ceausescu la alba iulia

Noul prefect de Alba, Gheorghe Feneşer, are 56 de ani şi este de profesie inginer silvic. Tatăl acestuia, care se numea tot Gheorghe Feneşer, era organizatorul şi şeful partidelor de vânătoare la care participa dictatorul Nicolae Ceauşescu. Citește pe Anchete.Alba24 un documentar despre bunele relații dintre tatăl actualului prefect și elita nomenclaturii comuniste.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. kllaus

    duminică, 13.01.2013 at 23:40

    Ma bucur ca in cele din urma , reuseste o persoana din Alba sa ridice vocea impotriva acestei *******. Cel mai corect ar fi ca sa publicati o lista cu toti fostii comunisti si securisti convertiti la capitalism. Salbatic. Sunt destul de multi.

  2. Gogu

    miercuri, 16.01.2013 at 13:14

    Ce va tot legati de Feneser? E un luptator pentru drepturile cetatenilor. S-a luptat in Sebes, ani la rand, impotriva poluarii de la Kronospan. Sa vedeti acu, ca-i prefect, ce le face la cei care ne strica aerul in Sebes!

  3. Adi

    marți, 22.01.2013 at 15:13

    Nu sunt de acord sa scormonesti povesti cu tatal , cu bunicul. Asa poate aflam cine stie ce despre strabunicii strabunicilor. Trebuie sa vedem ce face omul.
    Pe de alta parte nici nu trebuie sa il urcam in slavi (e luptator etc) . Omul a fost impotriva Kronospanului pana au venit la el si l-au atins cu ceva banuti , pe urma a tacut malc. Acum nu o sa mai ia nimeni masuri impotriva Kronospanului. Aerul o sa fie si mai stricat de acum in incolo. Gogule, daca oamenii din Kogalniceanu prefera sa mearga la zilele Portilor deschise la Kronospan si sa bea bere si sa manance mici decat sa ii face pe cei de la Kronospan sa isi puna filtre asta e. Nu trebuie inchis Kronospanul , ci doar sa functioneze in legalitate , nu cu spagi pe la toti prefectii si pe la cei de la mediu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax