Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24: O firmă din Alba Iulia și una din grupul lui Dan Voiculescu au cumpărat activele UPSOM Ocna Mureş cu 8 milioane euro

Publicat

Cumpărătorul platformei industriale UPSOM Ocna Mureş este firma „Govcrest International” SRL Bucureşti, în asociere cu societatea „Aloref” SRL Alba Iulia- care are obiect de activitate comerțul cu deșeuri metalifere. Firma din Bucureşti are ca asociat majoritar Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco SA), cu 51 la sută din părţile sociale. Al doilea asociat important este Ştefan Boghiu, cu 47,45 la sută din părţile sociale. Acesta conduce afacerile societăţii în calitate de director general.  

Firma albaiuliană asociată în tranzacție, ALOREF SRL, are sediul pe Soseaua de Centură a municipiului Alba Iulia și desfășoară ”Comerț cu ridicata a deșeurilor și resturilor”. Potrivit ListaFirme.ro, ALOREF are doi asociați, pe Florin Popa și Maria Popa, iar administrator este Valentin Beldean. Firma a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 78.644 375 lei (aproximativ 18 milioane euro) și un profit de 2.05. 332 lei (aproximativ 475.000 euro). În tabel (foto) puteți vedea evoluția ALOREF în perioada 2002- 2011, cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați.

Tranzacţia parafată luni are o valoare de aproximativ 8 milioane de euro.

Platforma industrială din Ocna Mureş a fost scoasă la licitaţie de patru ori, dar nimeni nu s-a arătat interesat să o cumpere. Motivul principal a fost preţul solicitat de administratorul judiciar.

Citeşte mai multe detalii pe Anchete.Alba24.ro.

sursa foto: , OcnaMuresOnline.ro, aloref.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toma

    marți, 19.03.2013 at 21:51

    E clara soarta combinatului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax