Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24: Patronul Europexpres SRL Alba Iulia și doi foști funcționari de la Finanțe, condamnați la închisoare cu suspendare

Publicat

Doi foști functionari de la DGFP Alba și un om de afaceri din Alba Iulia au fost condamnați luni, 20 mai, la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție. Mihai-Ioan Sîrbu şi Dănuţ Ioan Ispas sunt acuzați de luare de mită, iar Eugen Lăpădat, patronul Europexpres SRL, este judecat pentru dare de mită.

Cei trei au fost trimiși în judecată de procurorii DNA Alba Iulia în iunie 2011, iar infracțiunile pentru care sunt judecați au avut loc în 2009. Mihai-Ioan Sîrbu şi Dănuţ Ioan Ispas erau la vremea respectivă consilieri în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba-Biroul de control fiscal.

Citeşte mai multe detalii despre acest caz, pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maria mirabela

    miercuri, 22.05.2013 at 10:29

    DNA felicitari mai verificati ca mai sunt corupti pe la finante ca au toti vile si mai multe apartamente oare din munca cinstita?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax