Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANCHETE.ALBA24: Poliţist de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, trimis în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia

Publicat

Procurorii DIICOT Alba Iulia au finalizat ancheta într-un dosar în care un ofiţer de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional. Alexandru Tancou Teofil a fost trimis în judecată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat la instanţa din Alba Iulia în 11 aprilie. Luni, 15 aprilie, judecătorii au decis prelungirea măsurii de arest cu 30 de zile.

Citeşte detalii despre acest caz, pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dani

    miercuri, 17.04.2013 at 09:15

    Stimati redactori,constat cu regret ca sunteti foarte partinitori si discretionari,in ceea ce priveste difuzarea stirilor,avand in vedere ca eu v-am trimis aceasta stire in urma cu doua saptamani,cu citate din ziarele din Sibiu,care vuiau de stirea respectiva,dar bineinteles,nu ati considerat necesar sa o publicati!Tineti-o tot asa!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax