Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24.RO: Mia Carn Mirăslău, un faliment pigmentat cu fraude şi dosare penale

Publicat

Una dintre cele mai promiţătoare firme din Alba în domeniul prelucrării şi procesării cărnii a intrat în faliment. Mia Carn SRL Mirăslău este în insolvenţă din anul 2009, dar planul de reorganizare judiciară nu a reuşit să determine salvarea societăţii.

Tribunalul Alba a decis intrarea societăţii Mia Carn SRL în faliment în 14 noiembrie 2012. Următorul termen la care va fi discutată procedura în justiţie va avea loc în 6 februarie 2013. Falimentul înseamnă vânzarea tuturor bunurilor societăţii şi achitarea datoriilor solicitate de creditori. Mia Carn are datorii totale de 13,4 milioane de lei (aproximativ 3 milioane de euro). Principalii creditori sunt Raiffeisen Bank cu 4 milioane de lei şi Direcţia de Finanţe Publice, care are de recuperat 1,45 milioane de lei. Foştii salariaţi au, de asemenea, de primit suma de 221.000 lei.

Citește mai multe despre Ovidiu Tition, administrarea dubioasă și documentele Mia Carn, dar și ancheta DNA pe ANCHETE.ALBA24.RO.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax