Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE ALBA24: Traficantul de droguri Nicolae Mănescu, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare la Înalta Curte de Casație și Justiție

Publicat

Înalta Curte de Casație şi Justiţie a pronunțat sentința definitivă în dosarul unui traficant de droguri, liderul unei grupări care vindea hașiș, cocaină și canabis în județele Alba și Hunedoara. Nicolae Mănescu a fost condamnat, luni, la 10 ani de închisoare.

Gruparea de traficanți de droguri era formată din cinci tineri. Ceilalţi patru membri, Ovidiu Daniel Mănescu (24 ani), Silviu Florin Nergheş (22 ani), Dumitru Ioan Ruja (30 ani) şi Cornel Nicolae Moga au fost trimişi în judecată în octombrie 2011 la Tribunalul Hunedoara. Față de Nicolae Mănescu, cauza a fost disjunsă pentru că la momentul anihilării grupării era plecat în Spania. A fost arestat preventiv în lipsă și adus în țară ulterior.

Potrivit anchetatorilor, în perioada august – septembrie 2011, inculpaţii au vândut, pe raza judeţelor Alba şi Hunedoara, cantitatea de 1.000 grame haşiş şi 10 grame cocaină. Drogurile erau primite în localitatea Vințu de Jos și de aici erau distribuite la consumatori din cele două județe.

Citeşte mai multe detalii despre acest caz pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax