Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Andrei Biro din Alba Iulia, de la clasa de chitară a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a câştigat locul al doilea la Festivalul „De la Baroc la Rock” din Sibiu

Publicat

Clasa de chitară a profesorului Tudor Dragoș de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a participat weekendul trecut la prima ediție a festivalului regional de chitară „De la Baroc la Rock”, desfășurat la Sibiu. În urma jurizării, Andrei Biro din Alba Iulia a câștigat premiul al II-lea.

În perioada 15-16 februarie, a avut loc la Sibiu prima ediție a festivalului-concurs de chitară, pentru copii şi tineri. Festivalul a avut ca scop deschiderea oportunităţii de debut şi punerea într-un sistem competiţional a tinerilor talentaţi care excelează în interpretarea la chitară a unei palete variate de genuri muzicale, după cum spune şi numele dat de organizatori festivalului Festivalul Regional de Chitară ,,De la Baroc la Rock”.

La ediţia întâi a acestui festival, a participat și clasa de chitară a profesorului Tudor Dragoș, de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia. În urma jurizării concurenţilor, elevul Andrei Biro a obţinut premiul al II-lea, acordat de un juriu format din profesorii Laura Neacşu, Ştefan Trifan, Daniel Vecsei şi conf.univ.dr. Constantin Andrei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax