Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei Dărămuş şi-a boxat drumul spre arestul poliţiei

Publicat

Andrei Vasile Dărămuş, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de cadeţi la box, de trei ori campion naţional la copii şi o dată campion la tineret reuşeşte să îşi depăşescă performanţele sportive doar prin prisma activităţilor infracţionale în care a fost implicat în ultimii ani. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv joi, pentru 29 de zile, pentru furt de utilaje din Franţa şi îşi asociază numele cu cel al temutului interlop din Satu Mare, Dorel Tukacs. Însă lista dosarelor penale în care este implicat nu se opreşte aici.

În luna iunie a anului 2009, Andrei Dărămuş, împreună cu alţi doi prieteni au luat parte la un scandal izbucnit pe Teresa „Jadore”, de pe Bulevardul Transilvaniei ai cărei proprietari erau la fel de cunoscuţii fraţi Sibişean. Deşi niciunul dintre cei implicaţi în bătaie nu şi-a recunoscut vina, la poliţie au fost depuse în total cinci plângeri penale, una pentru distrugere, iar restul pentru comiterea infracţinunii de lovire sau alte violenţe. În primăvara anului 2010, respectiv în aprilie, sportivul albaiulian a fost unul dintre actorii principali ai unui scandal cu pietre, săbii şi cuţite ce a avut loc în faţa centrului comercial Alba Mall. Conflictul a pornit în cazinoul din incinta mall-ului şi a continuat în parcarea din faţa acestuia. Pentru isprava sa, tânărul a petrecut aproximativ trei luni în arest preventiv. Tot în luna aprilie a aceluiaşi an, fostul campion de K1 a fost bătut cu ranga, în propria curte. Mai mulţi indivizi au intrat la locuinţa lui Andrei Dărămuş din satul Benic, judeţul Alba, iar singurul care a a mai reuşit să îl scape de furia acestora a fost tatăl său.
Din cauza leziunilor grave, tânărul boxer a fost transportat de urgenţă la Alba Iulia, iar de aici la Spitalul din Târgu Mureş.
Poliţia nu a reuşit să identifice pe niciunul dintre agresori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax