Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia, printre cei mai puternici sportivi din lume: Argint la mondialele de powerlifting

Publicat

Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut o performanță extraordinară la Campionatul Mondial care se desfășoară în aceste zile în Lituania, la Druskininkai.

Sportivul, pregătit de antrenorul Ovidiu Pănăzan, președinte al Federației Române de Powerlifting, a câștigat medalia de argint la proba ”împins din culcat”.

El a reușit să ridice impresionanta greutate de 267,5 de kilograme, la doar 2,5 kilograme față de medalia de aur.

Prim performanța sa, Andrei Irimie a demonstrat că este unul dintre cei mai puternici sportivi din lume.

Sportivul albaiulian a concurat la categoria de greutate de 83 de kilograme. Performanța sa remarcabilă nu este una singulară, ci face parte dintr-o serie de succese obținute de Andrei Irimie la Campionatele Mondiale de seniori.

Pentru a treia ediție consecutivă, el aduce medalii pentru România și pentru echipa CS Unirea Alba Iulia (în 2021 a obținut medalia de bronz, iar în 2022 medalia de aur).

”Sunt extrem de mulțumit de rezultat și fericit pentru că este a treia ediție consecutivă de campionat mondial de seniori la care Andrei Irimie reușește să aducă medalii pentru România și CS Unirea Alba Iulia, la seniori”, a transmis antrenorul Ovidiu Pănăzan.

La acest Campionat Mondial au participat sportivi din peste 30 de țări de pe 5 continente, ceea ce subliniază nivelul ridicat al competiției.

În plus, din lotul CS Unirea Alba Iulia face parte și Ordean Daniel, care va concura în cadrul categoriei de greutate +120 kg, pe data de 18 noiembrie.

Performanța lui Andrei Irimie demonstrează talentul și dedicarea sa în acest sport extrem de solicitant.

România poate fi mândră de astfel de sportivi care aduc onoare țării noastre în competițiile internaționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax