Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei Mărginean, fotbalist din Zlatna, pe lista celor de la Dinamo. Transferul, blocat pe moment de datoriile bucureștenilor

Publicat

Fotbalistul originar din Zlatna, Andrei Mărginean, este dorit de nou-promovata Dinamo București.

După o perioadă de patru ani petrecută în fotbalul italian, Andrei Mărginean este pe cale să facă în premieră pasul în primul eșalon fotbalistic al României.

Mutarea este deocamdată blocată, întrucât gruparea bucureșteană se confruntă cu mari probleme financiare, din cauza cărora FIFA le-a interzis efectuarea oricărui transfer.

„Pe lista de priorități a „câinilor” se află, conform informațiilor GSP.ro, un mijlocaș aflat sub contract cu gruparea de Serie A, Sassuolo, Andrei Mărginean, 21 de ani, mijlocaș central care s-a școlit în fotbalul italian.

De mai bine de 4 ani a ajuns în Il Calcio, de la Zlatna, evoluând pentru echipele de juniori ale lui Sassuolo, mai fiind împrumutat la Messina și la Novara”, notează GSP.ro.

Andrei Mărginean are 21 de ani, evoluează pe poziția de mijlocaș central și măsoară nu mai puțin de 1.90 metri în înălțime.

Acesta a plecat de la Zlatna la începutul anului 2018, când Sassuolo plătea 25.000 de euro pentru transferul său.

Au urmat cinci ani în care Mărginean a jucat pentru mai multe formații din Italia, fiind împrumutat la Messina și Novara.

Potrivit profilului său de pe transfermarkt.com, Andrei Mărginean a evoluat pentru reprezentativele României de U17, U18, U19, U20, U21 și U23.

Specialiștii de la transfermarkt îi evaluează fotbalistului din Zlatna cota de piață la aproximativ 225.000 de euro.

foto: Facebook/ Andrei Mărginean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax