Connect with us
Publicitate

SPORT

Andrei Zăgrean nu mai vrea la FC Silvania Șimleu-Silvaniei

Publicat

Atacantul  albaiulian, Andrei Zăgrean nu dorește să mai meargă  la gruparea FC Silvania Șimleu-Silvaniei, echipă pe care a ales-o în vară, în dauna Unirii Alba Iulia. ”Nu-mi doresc să mai merg la Șimleu, pentru că acolo nu am găsit tocmai ce mi-am dorit eu. Nu e exclus să mă întorc la Unirea, nu se știe niciodată, știți cum e vorba aceea, Niciodată să nu zici niciodată”, a mărturisit Andrei Zăgrean.

Acesta a evoluat pentru Unirea Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri fiind cel la care masivul atacant s-a lansat în fotbalul mare. Chiar dacă a refuzat Unirea în vară, acesta regretă situația uniriștilor. ”E o situație dificilă în care se află echipa, trebuie să o scoată cumva la capăt, așa ar fi normal”, a mai spus atacantul.

Zăgrean s-a despărțit de Unirea în vara anului 2008, când echipa a promovat pentru a doua oară în primul eșalon. Acesta nici măcar nu a fost invitat la banchetul organizat după accederea în primul eșalon, deși el și-a adus contribuţia la promovare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax