Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări în Armată 2019-2020: 790 de locuri – admitere la cursuri de specializare pe posturi de ofiţeri şi subofiţeri

Publicat


armata militari

Persoanele interesate de carieră militară se pot înscrie în această perioadă pentru specializări ce le permit angajarea în Armată.

Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, anunţă că, pentru anul de învăţământ 2019-2020, pentru formarea ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, pe filiera indirectă, sunt scoase la concurs 790 de locuri pentru mai multe specialităţi militare.

Oferta de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor 2019-2020:

Ofiţeri:

– specialitatea educaţie fizică militară – 13 locuri;

– specialitatea management financiar-contabil – 17 locuri;

– specialitatea justiţie militară – 11 locuri;

– specialitatea construcţii – 15 locuri;

– specialitatea psihologie – 8 locuri;

– specialitatea intendenţă – 20 locuri;

Pentru specializările de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 31 mai 2019.

– specialitatea medicină generală – 5 locuri;

– specialitatea inginer de sisteme şi echipamente informatice şi automatizarea conducerii organizaţiei militare – 20 locuri;

Pentru specializările de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 28 iunie 2019.

Subofiţeri:

– specialitatea construcţii – 24 locuri (termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat, inclusiv efectuarea vizitei medicale este 31 mai 2019)

– specialitatea muzici militare – 40 locuri (termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat inclusiv efectuarea vizitei medicale este 4 iunie 2019)

– specialitatea sanitari – 74 locuri;

– specialitatea forţe speciale – 40 locuri;

Pentru specializările de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 7 iunie 2019.

– specialitatea comunicaţii – 103 locuri (termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat inclusiv efectuarea vizitei medicale este 13 iunie 2019.

– specialitatea auto şi mecanic conductor TAB – 26 locuri;

– subofiţeri, specialitatea comandant şi mecanic conductor tancuri şi autotunuri – 20 locuri;

– subofiţeri, specialitatea geniu – 48 locuri;

– subofiţeri, specialitatea administraţie – 5 locuri;

– subofiţeri, specialitatea apărare CBRN – 20 locuri;

– subofiţeri, specialitatea cercetare CBRN – 5 locuri;

– subofiţeri, specialitatea infanterie – 77 locuri;

– subofiţeri, specialitatea cercetare – 35 locuri;

– subofiţeri, specialitatea artilerie şi rachete – 58 locuri;

– subofiţeri, specialitatea informaţii militare – 10 locuri;

– subofiţeri, specialitatea poliţie militară – 36 locuri;

Pentru specializările de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 12 iulie 2019.

– subofiţeri, specialitatea rachete şi artilerie antiaeriană – 60 locuri (termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 9 august 2019.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

– să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere la cursul de formare;

– să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă/master, după caz, (cu excepţia celor care au finalizat studiile înaintea intrării în vigoare a ciclurilor de învăţământ tip Bologna), pentru ofiţeri, respectiv absolvenţi ai studiilor liceale/postliceale, pentru subofiţeri, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru relaţii suplimentare şi întocmirea dosarelor de candidat cei interesaţi se pot adresa Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Alba, cu sediul în Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 6, telefon/fax: 0258812291.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Peste 60% dintre români urmează sfatul medicului, când cumpără medicamente fără rețetă. Studiu

Publicat

medicamente

Românii care apelează la automedicație în cazul unor boli ușoare, sau stări de disconfort, au devenit mai conștienți că trebuie să se informeze mai atent despre aceste produse și majoritatea cer sfatul medicului, arată un studiu IPSOS România, realizat recent. De cele mai multe ori, românii apelează la automedicație în caz de răceală și gripă, […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Daimler cere conexiuni feroviare pentru fabrica din Sebeș. Transmisiile fabricate la Star Assembly vor fi transportate cu trenul

Publicat

Star Assembly, subsidiara Daimler in Romania

Daimler are nevoie de infrastructură feroviară pentru uzina din Sebeş, fiindcă transmisiile produse acolo vor fi transportate pe tren iar compo­nentele necesare vor fi livrate tot cu trenul, a declarat Martin Schulz, șef al Mercedes-Benz România pentru  Ziarul Financiar. Reprezentanții concernului german sunt nemulțumiți că deși municipiul Sebeș este la 230 km de Curtici dar, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ministerul Mediului pregătește o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice

Publicat

masina electrica

Ministrul Mediului, Costel Alexe a anunțat că va finanța o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice, suma disponibilă în 2020 pentru investițiile din acest domeniu fiind de 20 de milioane de euro. El, a declarat, joi, la conferința „Green Deal Romania”, că românii vor folosi mai mult mașinile electrice atunci când va fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Pauza de lectură”, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Elevii claselor V-VIII, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, au răspuns cu bucurie și entuziasm provocării lansate de profesorii lor de a-și petrece una dintre pauze într-un mod inedit, citind. Proiectul „Pauza de lectură” din cadrul campaniei „Toată școala citește” a început în 20 februarie 2020 cu elevii ciclului gimnazial și va […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate