Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajări în Armată: 37 de locuri pentru admitere la cursuri de specializare pe posturi de ofiţeri şi subofiţeri

Publicat

CMJ Alba

Persoanele interesate de cariera militară se pot înscrie în această perioadă la două şcoli ce formează specialişti în domeniile „căi ferate” şi „rachete şi artilerie antiaeriană”, fiind disponibile 37 de locuri. La finalul studiilor, au posibilitatea să fie angajaţi pe posturi de ofiţeri şi subofiţeri. Recrutările se fac şi prin Centrul Militar Judeţean Alba.

Centrul Militar Judeţean Alba întocmeşte dosare de candidat pe filiera indirectă, pentru anul universitar/şcolar 2018-2019, la două şcoli ce specializează ofiţeri şi subofiţeri.

La Şcoala de Aplicaţie pentru Logistică din Chitila, sunt disponibile 7 locuri, indiferent de gen, pentru specialitatea „căi ferate” – ofiţeri. Termenul limită de întocmire a dosarului de candidat este 3 aprilie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

– să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere la cursul de formare

– să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare şi anume: domeniul de licenţă Inginerie mecanică, Ingineria transporturilor sau Inginerie civilă, specializările Vehicule pentru transportul feroviar, Ingineria sistemelor de circulaţie feroviară sau Căi ferate, drumuri şi poduri.

La Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Boboc sunt 30 de locuri, indiferent de gen, specialitatea „rachete şi artilerie antiaeriană” – subofiţeri. Termenul limită de întocmire a dosarului de candidat este 8 februarie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

– să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere la cursul de formare;

– să fie absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat sau să facă dovada promovării examenului de bacalaureat până la data concursului;

– să fie absolvenţi ai oricărui program de studii postliceal finalizat cu certificate de calificare corespunzător – nivel 3 avansat de calificare în domeniile Mecanic, Electric, Transporturi sau să fie absolvenţi ai unui program postliceal finalizat cu certificate de calificare corespunzător – nivel 3 avansat de calificare în domeniile Mecanică, Informatică sau Electronică şi automatizări.

Pentru relaţii suplimentare şi întocmirea dosarelor de candidat cei interesaţi sunt rugaţi să se adreseze Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Alba, cu sediul în Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 6, telefon/fax: 0258.812291

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax