Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Angajări la „Dedeman”. Vezi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesaţi să ocupe posturile disponibile

Publicat

Magazinul „Dedeman” aflat în construcţie în Alba Iulia şi care va fi inaugurat, cel mai probabil, până la sfârşitul acestui an, va crea noi locuri de muncă. Reprezentanţii firmei au făcut publice posturile care au mai rămas disponibile şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească posibilii candidaţi.

Potrivit reprezentantului „Dedeman”, Otilia Iosub, încă nu a fost făcută publică data exactă la care va fi inaugurat magazinul din Alba Iulia, dar lucrările sunt în curs, iar, cel mai probabil, până la sfârşitul anului, vor fi finalizate. Conducerea firmei a făcut publice, pe site-ul Dedeman.ro, care sunt posturile disponibile, condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, precum şi data până la care pot fi depuse CV-urile.

Este vorba despre 56 de posturi de şef raion, consultant vânzări, casier şi contabil şef:

– 11 posturi de şef raion; data până la care pot fi depuse CV-urile este 21.08.2011

– 30 de posturi pentru consultant vânzări; data limită 13.09.2011

– 14 posturi de casier; data limită 01.09.2011

– un post de contabil şef; data limită, 28.08.2011

În prezent, „Dedeman” deţine 24 de magazine în mai multe oraşe ale ţării, iar cel de la Alba Iulia va fi al 25-lea. Magazinul va fi construit la intersecţia Bulevardului Republicii şi Ghorghe Şincai, iar investiţia se ridică la 10 milioane de euro. Potrivit proiectului, magazinul va fi prevăzut cu 295 de locuri de parcare. „Dedeman” este condusă de doi antreprenori români, iar în prezent este lider naţional în retailul materialelor de construcţie şi amenajări interioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax