Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajări la Romtelecom: Vezi oferta și ce calități trebuie să îndeplinească un candidat

Publicat

Romtelecom scoate la concurs peste 50 de posturi, în această perioadă. Acesta este anunțul făcut de reprezentanții companiei de telecomunicații, publicat pe un site de recrutare. În principal, este vorba despre posturi de reprezentanți vânzări, experți marketing, analiști de afaceri, dar și ingineri de sistem IT sau analiști programatori. 

Posturile vacante sunt disponibile în mai multe orașe din România, unde compania are puncte de lucru. Desigur, o parte dintre joburi sunt destinate persoanelor care locuiesc în orașe mari, București, Timișoara, dar majoritatea posturilor sunt pentru cei din orașe mici, Deva, Câmpina, Sinaia, Breaza și Alba Iulia.

În Alba Iulia este vacant un post de coordonator comercial local – vânzări retail Transilvania, iar data limită de depunere a CV-urilor este 22 fenruarie 2013. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare, 2 ani de experioență în management, permis de conducere și să cunoască limba engleză.

De asemenea, albaiulienii mai pot aplica pentru joburi de agenți de vânzări – segment rezidențial. Acest job este part-time iar data limită pentru depunerea CV-urilor este 7 februarie 2013. Nu se cere experiență, candidatul trebuie să aibă studii medii și aptitudini de operare PC, abilități de comunicare, muncă în echipă și disponibilitate de lucru pe teren.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax