Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la stat 2020. Instituțiile cu POSTURI VACANTE în această perioadă, în județul Alba. Condiții pentru candidați

Publicat


birou-gol-zile-libere-e1519215884228

Au mai rămas câteva posturi la instituții publice din județul Alba, pentru care termenul limită de înscrieri la concurs expiră în luna ianuarie.

Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

– paznic

Condiții: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; cetățean român cu vârsta de cel puțin 18 ani; deținerea atestatului profesional; minimum 1 an vechime în muncă; apt din punct de vedere medical și psihologic pentru exercitarea profesiei de paznic, dovedite cu certificat; fără antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 10 ianuarie 2010, 08.00 -12.00 și 14.00-16.00

Concurs: 21 ianuarie 2010, ora 11:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

muncitor calificat treapta II – bucătar/ospătar din cadrul Serviciului Social – Cantina Studențească

Condiții: studii medii (minimum 10 clase); deținerea unui certificat de calificare în meseria de bucătar-ospătar; minimum 3 ani vechime în muncă în meseria de bucătar/ajutor bucătar/și sau ospătar.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 7 ianuarie 2020, ora 16.00 (exclusiv perioada 23.12.2019 – 2.01.2020)

Concurs: 16 ianuarie 2020, ora 10.00, proba scrisă – Sala de lectură a bibliotecii; 20 ianuarie 2020, ora 10.00, proba practică; data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Relații suplimentare, la Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba lulia. cu sediul în Alba lulia, str. Gabriel Bethlen nr. 5, județul Alba, telefon 0258806276.

Primăria Orașului Cugir

– șofer

Condiții: studii generale/școală profesională/medii liceale, finalizate cu diplomă sau adeverință; calificare în domeniu constituie un avantaj; vechime în specialitate – minimum 3 ani; carnet de conducere categoria D; atestat profesional transport persoane, card tahograf.

Concurs: 17 ianuarie 2020, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

paznic – Compartimentul Paza bunurilor

Condiții: studii generale sau medii absolvite cu diplomă/adeverință; curs calificare profesională pentru exercitarea profesiei de agent de pază/securitate și ordine/adeverință sau în curs de desfășurare; minimum 5 ani vechime în muncă; aviz psihologic pentru exercitarea funcției de agent de pază/agent de securitate.

Concurs: 22 ianuarie 2020, ora 11:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare, la sediul Primăriei Orașului Cugir, str. I.L. Caragiale nr. 1, camera 15, Județul Alba, telefon 0258/751.001, interior 115.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Anunț îngrijorător al ministrului chinez al Sănătății: Coronavirusul poate fi transmis și atunci când nu dă simptome

Publicat

Noi informații îngrijorătoare legate de coronavirusul din China, au fost date publicității chiar de autoritățile din această țară. Potrivit ministrului chinez al Sănătăţii, Dr. Ma Xiaowei, coronavirusul Wuhan poate fi transmis chiar şi atunci când nu dă simptome. Astfel, se confirmă faptul că transmisia virusului este mult mai rapidă decât se aşteptau specialiştii, relatează CNN. […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

INVESTIȚIILE ANULUI 2020 în Județul Alba: Cum va cheltui Consiliul Județean Alba sute de milioane de lei. Lista proiectelor

Publicat

Alba24 vă prezintă proiectele pe care administrația locală din fiecare oraș al județului, dar și Consiliul Județean Alba, le dezvoltă în 2020. Ne-am oprit asupra proiectelor mai mari de 100.000 de euro care vor încep, se finalizează sau se vor afla în derulare. Reprezentanții Consiliului Județean Alba au transmis, la solicitarea publicației, o situație a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalele private ar putea accesa oricând fonduri de la stat pentru programele de sănătate. Proiect la Guvern

Publicat

Ministerul Sănătății are în dezbatere publică o ordonanță prin care spitalele și clinicile private vor putea accesa oricând fonduri bugetare cuprinse în programele de sănătate. În prezent, acestea puteau implementa programe de sănătate doar dacă era depășită capacitatea spitalelor de stat.  „Prin proiectul de act normativ se propune ca serviciile medicale din cadrul programelor naționale […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Incendiu la Câmpeni. Opt persoane s-au autoevacuat din două apartamente inundate cu fum

Publicat

pompieri, isu, incendiu, pompier

Stația de Pompieri din Câmpeni intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unui bloc de locuințe din oraș, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba. În urma incendiului, 2 apartamente au fost inundate cu fum și 8 locatari s-au autoevacuat, fără probleme medicale. La fața locului a fost trimisă o autoutilitară de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate